Alle medlemmer på Mårråkbøgg må akseptere medlemsavtalen for Origo. I og med at Mårråkbøgg er initiert og driftes av Stjørdalens Blad gjelder også pressens etiske normer i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Vi minner spesielt om retningslinjene om å opptre saklig og med omtanke .

Retningslinjer for Mårråkbøgg

Mårråkbøgg er en sone på Origo. For å kunne være medlem her må man akseptere medlemsavtalen for Origo som du finner her.
Men denne sonen er litt spesiell, ettersom den er initiert og driftes av Stjørdalens Blad. Det betyr at ansvarlig redaktør i Stjørdalens Blad også er ansvarlig redaktør for Mårråkbøgg. Dermed gjelder selvsagt også pressens etiske normer, som blant annet finnes i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten, i tillegg til Origo-reglene.
Vi minner spesielt om retningslinjene om å opptre saklig og med omtanke. Ingen av våre soner skal brukes til å utnytte, mobbe, misbruke, true eller skremme andre personer.
Den ansvarshavende redaktør har det personlig og fulle ansvar for mediets innhold. I og med dette ansvar har også ansvarlig redaktør anledning til å gripe inn dersom noen ikke forholder seg til de overnevnte regler og normer.
Konsekvensen av ikke å forholde seg til disse kan bli utestengelse fra denne sonen.

Vist 1779 ganger. Følges av 1 person.

Samtalen er stengt

Stengt av Heidi M. (mandag 2. februar 2009 kl 14).

Annonse

Nye bilder