Alle medlemmer på Mårråkbøgg må akseptere medlemsavtalen for Origo. I og med at Mårråkbøgg er initiert og driftes av Stjørdalens Blad gjelder også pressens etiske normer i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Vi minner spesielt om retningslinjene om å opptre saklig og med omtanke .

Funna kraftstarsjon

skal bildet brukes videre, må det kontaktes opphaveren av bildet.

Vist 178 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Många intressanta bilder över Funna kraftverk. Men jag undrar om det är något som byggs nu eller tidigare år. Det hade varit intressant att veta årtalet då det begav sig. Tack för intressanta bilder.

Det skulle har blitt 70 år i 2009.
Men det ble aldri så gammel, noen månder før det fylte 70 år ble det stoppet. Og noen månder seinere ble det revet. Nå i dag står det et mer og moderne kraftverk. som gir mer strøm til hver enkelt innbygger. Men for og ta vare på historien tok jeg mange bilder under anlegges perioden. fra 2007-2011. Det gamle kraftverket er reddet med og ta bilder av det. Det er også blitt filmet når det var i drift.

Har opprettet ny profil.

Det sies at det sto et mye eldre kraftverk lengre oppe, men som jeg forstått ble dette revet da dette kom opp. Har ikke undersøkt nærmere fakta om dette.

Bildesamlingen (4915 bilder)

 
 

Andre bildealbum